diumenge, 6 de setembre del 2009

Primera presentació de les C.U.P. al barri.


Aquest dissabte passat, les C.U.P. ( candidatures d’unitat popular) han fet la primera presentació pública al nostre barri, en el centre cívic de can Felipa. Regidors de diferents poblacions catalanes han compartit amb nosaltres llurs experiències municipals, en un ambient patriòticament escalfat.

De les diferents lluites comentades, la defensa del territori i la denúncia dels corruptes han aparegut en tots els parlaments. S’ha realitzat un sentit homenatge al mestre Xirinacs i al seu gest de llibertat darrera. També en Marçal Caselles ha fet una petita actuació musical i finalment s’ha clos l’esdeveniment amb la lectura d’addesions i el cant dels segadors.

Als veïns i veïnes assistents, l’acte ens ha deixat un bon regust de boca. Hem rebut una infusió de moral dignificadora, en veure que més enllà de la traïció dels partits parlamentaris, encara hi ha marge per creure en la política. Sense anar més lluny, l’abans esmentat Lluís Maria Xirinacs ens va deixar elevat exemple de coherència i valentia en el combat diari, que intentarem esforçar-nos en imitar . Per a ell la nostra admiració més emotiva.