divendres, 11 de setembre de 2009

A un any de blog i encara...

... no podem accedir a la web de salvem can Ricart.

És més, pel que sembla ha deixat de funcionar. És més, potser es pensen que som imbècils. Resulta que el domini de la pàgina està segrestat per algú interessat clarament en que la pàgina resulti inoperativa.

Si fins fa ben poquet podíem accedir-hi però no participar-hi, ara resulta impossible entrar-hi. Podem però rescatar informació mitjançant el cache del google, sortosament.

Em vist que la empresa o algú (un tal Oscar) de "Ondho Enmul s.l." (estudi de comunicació on-line) mantè el domini. Aviat ens posarem en contacte per saber de què van.

Malgrat això, em pogut prendre el relleu i ja ha passat un any des que el blog va néixer. Han estat 365 dies de denúncia sense treva (excepte un breu parèntesi del mes d’Agost) de l’especulació urbanística i les seves conseqüències socials, ecològiques, ètiques i econòmiques. Perquè ens neguem a ser còmplices per omissió d’aquest sistema polític post-franquista, pensem continuar intentant obrir esquerdes en l’alienació ciutadana amb els nostres escrits, vídeos i fotos.

Això que en diuen crisi ( que no és altre cosa que el resultat de la desmesurada rapinya del territori ) i de la que no hi ha cap altre sortida que no sigui trencar amb les dinàmiques del capitalisme, molt ens temem que ens donarà tema per a seguir-ne parlant tot aquest any que ens ve al damunt.

De fet, fins que l’arribada de la República Bolivariana decreixentista no agermani als territoris i persones compresos entre el castell de Salses al nord fins la bocana del riu Guardamar al sur, tindrem tema de ferma denúncia i d’amarga queixa.

Digueu-nos inconformistes.

foto de J. Secall, de quan a la fàbrica de can Ricart s'hi treballava.