dimecres, 26 de gener del 2011

Una de por.

[Vídeo] "Manifestació Contra les retallades de les Pensions"



El passat 22 de Gener es va realitzar a la ciutat de Barcelona la manifestació unitària amb diversos col·lectius, sindicats i individualitats... per protestar contra la nova retallada del govern, aquest cop contra les pensions públiques.

La manifestació sota el lema "Ja n'hi ha Prou!!" va començar el seu recorregut a la plaça de Sants a les 17h i després d'una llarga caminada d'hores, a l'arribar a Via Laietana, sorpresa!!! El que un dia abans s'havia anunciat a través d'aquest mitjà, LaTele d'okupemlesones, es feia públic: L'okupació d'un cinema...

Aquest vídeo és la mostra del que va passar aquell dia i sobretot la prova de que patim una policia molt democràtica, que sap quan pot pegar i quan no. Que sap on ha de pegar i on no. Que té llistes il·legals on té la gent catalogada. Que té tots els mitjans de comunicació per fer-se la víctima i sortir sempre guanyant i impune. (6 mossos ferits de Què? "d'agulletes" d'aixecar-nos una a una???).


Malgrat la requisa de càmeres i l'obstacularització al dret d'informació per part de la policia, gracies a la solidaritat entre nosaltres, hem pogut recuperar unes imatges gravades des de dins del cinema en el moment del desallotjament policial i és el fruit del següent document.

Salut i Difusió.

okupemlesones
info@latele.cat



I per deixar un bon regust de boca, de postres, un altre vídeo prou alimentici:

http://www.youtube.com/watch?v=tGmIMzY-mj8