diumenge, 30 de novembre del 2008

Els forats negres immobiliaris tenyeixen de dol el Poblenou .

Esfereïdes, garrativades i esmaperdudes, restem les veïnes i veïns de can Ricart en conèixer la fondària oficialment reconeguda dels diferents forats negres immobiliaris.

Esvorancs financers tenyeixen de dol la geografia del nostre barri, com el de promotores tant amigues del 22@ com Hàbitat, que davant un jutge confessa un deute de 2300 milions d’Euros.

Els plans urbanístics més especulatius que Poblenou hagi patit mai deixen aquesta ressaca: Un patrimoni històric irreemplaçable enderrocat, centenars de llocs de treball en l’economia productiva destruïts, milers d’obres d’artistes avortades per manca d’espais de creació, desenes de milers de persones foragitades de casa seva sense dret a un habitatge digne i plusvàlues milionàries engruixint els contes corrents de dotzenes “d’amics del tripartit”.
Amb els moSSos sota les ordres d’en "Juanito Sauron" no s’investiguen gaires delictes de corrupció i els 3% no han de respondre davant de cap jutge.

foto: J.Marca: Marxa per l'amnistia a Wad Ras 29 Novembre (presò de dones al Poblenou)

Mentre tenim segrestades en la presó del barri preses polítiques com la Laura Riera i les amenaces de desallotjaments cautelars com el cas d'ara del C.S.O.A. La Teixidora son un fet, la brutalitat urbanística i la màfia immobiliaria encara campen tranquil.lament, defensades a ultrança pels seus Hereu’s.