dijous, 11 de desembre del 2008

CONVOCATÒRIA URGENT avui (dijous) a les 20h davant de Foment Martinenc. (El Clot)

Han desallotjat la Lluna Plena i la Karni

Avui a les 7 del matí (dijous 11) el barri del Clot/Camp de l'Arpa s'ha despertat amb les unitats d'antidisturbis dels mossos d'esquadra. Quinze furgonetes de maquinària repressora s'han encarregat de desallotjar La Lluna Plena i La Karni.

A la Lluna Plena els antiavalots han tirat la porta avall sense presentar cap ordre i ens han retingut durant més d'una hora, a habitacions separades i sense permetre a cap del les cinc persones que érem dins recollir les nostres coses mentre, acompanyats de gossos pentinaven tota la casa. Un cop ens han llegit l'ordre de desallotjament i ens han gravat la cara un a un amagats sota els seus passamuntanyes, ens han permès agafar quatre efectes personals. A la vegada, al carrer s'han produït identificacions indiscriminades de tot aquell que es considerava sospitós, amb retenció i denúncia inclosa cap a un solidari amb els habitants de la casa "per insults" .

Volem denunciar la responsabilitat de Foment Martinenc, propietari, denunciant per la via penal i mostrant una actitud mafiosa impresentable durant tot el procés. Foment Martinenc, que diu ser una associació cultural que treballa pel barri (ja!), desallotja per segona vegada la mateixa vivenda en favor del seu projecte especulatiu. Foment, mossos, jutges, us fem saber una cosa: qui sembra la miseria recull la ràbia!

Seguirem okupant i lluitant, la repressió mai ens tallarà les ales. És hora de seguir lluitant, creant alternatives, es l'hora de la revolta, com ho estan fent els nostres companys grecs. Aquests dies en què el capitalisme mostra la seva cara més cruel y miserable, no ens faran creure!!

Convoquem una concentració a les 20h davant de Foment Martinenc, associació cultural que especula y desallotja.

Cap desallotjament sense resposta! No ens faran creure!

Metro Camp de l'arpa / Clot
Carrer Provença amb Rogent


assemblea de La lluna

(més info a indymedia)