dimarts, 27 de gener del 2009

A Barcelona ens estan acotant el cel.

La brutalitat urbanística que caracteritza la política municipal de Barcelona avui ha estès els seus tentacles contra un espai autogestionat al cor del Poblenou. l'Ajuntament de BCN no podia suportar que alguna cosa florís fora del seu control i que a més donès tantes flors. La Teixidora ha estat un exemple en molts sentits, i s'ha fet sentir amb facilitat dins un barri castigat per l'especulació immobiliaria més salvatge. Les institucions una cosa així no la podien tolerar ja que un espai com aquest desentona massa en un barri del qual li han llevat tambè el seu nom originari, per l'asèptic "22@".
l'Esperit Franquista perviu al Poblenou, perviu dins les ments represores i obtuses d'aquesta colla de polítics que ens destrossen els barris. Casualment o no, coincidint amb el 70é aniversari de l'invasió de l'exercit mercenari Franquista a la ciutat de BCN, l'ajuntament directa o indirectament li ret omenatge desallotjant policialment la casa recuperada de "La Teixidora" de les urpes de l'especulació i la sentencia a una mort lenta. Un espai recuperat fa un any i escatx que fins fa ben poquet hi era ple de vida i exemple de civilitat. Recordem que aquest edifici, el local dels “Federals” ara "La Teixidora", va ser sèu dels seguidors de Pi i Maragall en el Poblenou; i com fa ben poquet, donà llum i color al barri. Eren els anys de la república, aquella república tan odiada pels monàrquics del nostre temps i que desprès de l'entrada del dictador Franco a la ciutat, l'edifici va ser incautat per la Falange. Avui, desprès de l'intervenció de la policia de la Generalitat, aquest edifici modernista ha estat entregat de nou als hereus d'aquell espoli.
Felicitats doncs als jutjes, als polítics, als policies ja que aquesta és la ciutat que voleu i la esteu fent a la vostra imatge i semblança:
Una ciutat
sens cap mena de dubte fastigosa!