dijous, 29 de gener del 2009

La ciutat del Hereu s'enfonsa. (La ronda de felicitacions continua)


Ens alegrem profundament que aquesta ciutat de fireta, de cartó-pedra s'estigui enfonsant irremisiblement, poc a poc però sense pausa. Els negocis que es mouen en la Fira de Barcelona en son un bon indicador i cada vegada van a menys. Ara li toca al Saló de l'automòvil, abans va ser el Meeting-point i Construmat. La fira Bread and butter acaba de fugir de la ciutat, quina serà la següent?. Amb tot això, Hereu insisteix en la seva línea de comerciant i ens plantifica nous hotels encara que creixin damunt de la costa i sembla no adonar-se que la industria hotelera se'n va a norris. Omple la ciutat de forats, solars per a especular i la crisi nomès acaba d'arribar. Les empreses fugen de les torres d'oficines i busquen espais més petits en qualsevol altre lloc de lloguer més asequible.
Felicitats Hereu, la teva cobdicia està rematant una ciutat venuda al millor postor, llàstima que ara ningú dona un duro per ella. Felicitats alcalde!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, que ràpid que ha dilapidat l'herència, s'hauria de dir Jordi Hereu i Malastruc

Anònim ha dit...

Bé, no crec que hagi dilapidat cap herència, ja fa molts anys que aquest energumen ronda per l'ajuntament i ha fet i desfet; simplement que ara, seguint amb la carrera de la depredació, el pastís se'ls hi està acabant.

Anònim ha dit...

Home està clar! Simplement era un joc de paraules, Herència - Hereu.
1er Anònim