dimarts, 16 de març del 2010

El neolerrouxisme poblenoví ataca de nou.

El neolerrouxisme poblenoví ataca de nou.

En ple segle XXI, el despotisme pseudoil.lustrat passeja deslligat i lliure de morrió. Sense anar més lluny, un dels comissaris polítics d’Iniciativa que porta més anys infiltrat en el moviment veïnal del barri, continua fent el joc del policia bo, front l'ajuntament dolent. El mateix personatge que anava de nº 31 en les llistes al parlament, pretén fer colar el seu fals radicalisme protagonitzant estrambòtiques maniobres de distracció.

Per tal d'eludir les enormes responsabilitats del seu partit polític en la generació d’una plusvàlua cent milionària en la requalificació dels terrenys, desvia l’atenció amb xerrameca conservacionista de la clau veritable del problema : l’estafa piramidal immobiliària originada pels plans urbanístics especulatius.

Certament, la crisi més xunga que patim és la de valors, que ens aboca a la mexicanització social. Exmenbres de la desapareguda plataforma Salvem can Ricart, acompanyen la hipòcrita escenificació, coneixent perfectament el pa que s’hi dona. No sabem si ho fan per por a perdre alguna subvenció o be per no posar en perill cap posibilitat de fer carrera politico-social, però col.laborar en certes pantomimes de places limitades , al costat de segons quins mercenaris, parla molt poc de be sobre qui hi participa. A nosaltres no ens hi veuran el pel!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En el recinte de can Ricart
no és benvingut cap traidor;
Fins perdent nostres banderes
serà l'urna dels honors!.