dijous, 25 de novembre del 2010

Està tot fatal i anirà a pitjor!


















Aquest matí de dijous, per enèsima vegada, vídues de pensions paupèrrimes i també aturats d'horitzons enfosquits, guarneixen l'aparador de la xarcuteria Sant Jaume. Es manifesten demanant pa, per tal de poder pair l'exés de xoriços tripartits, que tant indigestos ens estan resultant.

En la franquícia de parcs i jardins, els treballadors continuen tancats en l'interior de la seu central de la botiga, mentre ens informen des del blog del barri del Gornal que Adigsa continua desnonant ciutadans dels pisos de protecció oficial, bo i demanant ( segons altres informacions) a l'actual vídua del suïcidat en l'Hospitalet 9000 Euros de deute. Li caldrà participar en algun programa de "La Noria" o similar, per a que la telescombreries, en nom de la solidaritat social, li faci una col·lecta. Paga la pena recordar que tant parcs i jardins com Adigsa, depenen políticament dels autoanomenats D'esquerres de debó.

Però temem que el pitjor encara està per arribar, en veure la categoria ètica dels candidats en les eleccions del proper Diumenge, que no estiguin pringats en corrupteles.

Sembla ser que petits problemes econòmics per deutes de les multes impagades i d'altres cabòries, han impedit que un dels candidats més seriosos a presidir la generalitat no hagi pogut presentar-se amb cap partit. Altres animals polítics com Maria Lapiedra tampoc semblen que arriben a les llistes electorals, posiblement per anuncis com aquest:

http://www.dailymotion.com/video/xfpa2l_version-sin-censura-maria-lapiedra-en-tiendaaceite-com_creation

Mentre, ídols mediàtics com en Josmar prefereixen no mullar-se, deixant-nos orfes de referents. La Carmen de Mairena no sembla estar a l'alçada de les expectatives inicials, i d'altres candidats amb més morro li arrebataran l'escó.



Així està el pati!