dimarts, 9 de novembre del 2010

Un crit d'infern!





























Els crits de milers de persones saharauis ressona punyent, en el nostre tros de consciència solidària amb els pobles oprimits. Un infern de foc i sang, beneit per espanyols, francesos i ianquis, fueteja inclement els homes i les dones, els ancians i els nens, que intenten sobreviure "deixats de la ma de Deu". En l'estèril sorra del dret internacional, les pseudocràcies desertes de principis morals, es limiten a demanar contenció al genocida.






Davant aquest horitzó tenyit de mesquinesa demagoga, d'aquest imperialisme imperdonable que mata, viola i tortura, les entranyes ens vomiten odi, fàstic i repugnància: Odi cap els responsables i els seus còmplices. Repugnància cap uns polítics pitjor que mediocres i uns mitjans de comunicació que fan venir vergonya aliena. Fàstic cap una majoria social de zombiconsumistes que, de forma barroerament egoista, giren els ulls cap els aparadors dels centres comercials. Odi, fàstic i repugnància que no pot ser bo interioritzar i que cal alliberar de forma pública. Per això donem i donarem suport a tota movilització de protesta que es convoqui al respecte.






La situació en els territoris ocupats pel Marroc a la república Saharaui democràtica, ens fa pensar en que el colom que porti la pau a tota aquella gent haurà de deixar de banda la branca d'olivera. Les bones intencions han estat les llambordes que pedrafan el camí cap a la porta del seu avern. Caldrà reservar-les per un altre ocasió i dur en el bec les llavors de dignitat que sembrava el camarada Mijaíl Kaláshnikov.







CONTINUEM LLUITANT! CONCENTRACIÓ DIJOUS 11 DE NOVEMBRE a les 19.30h. DAVANT DEL CONSULAT GENERAL DEL MARROC
( carrer Diputació 68-70 de Barcelona).