dijous, 3 de febrer del 2011

El preu dels beneficis bancaris


El conegut entre els seus perjudicats exclients com banc de Satan ha guanyat durant el 2010 la xifra de 8.121 milions d'Euros, que es diu ràpid. Però l'any passat, el 2009, varen guanyar-ne un total de 8.943, que era un 8% més.

Obligats davant les "males xifres" han de fer el cor fort i continuar posant per davant de qualsevol altre cosa els interessos dels soferts accionistes del Santander. Es a dir, l'usuari de cadira de rodes que fa vaga de fam davant la porta de la seva seu del passeig de Gràcia perquè li subhasten el pis i deixen al carrer a ell i la seva família, haurà de sacrificar el dret a l'habitatge pel bé de l'economia nacional escanyola. Serà que el company Jose Luís ha vingut a aquesta vall de llàgrimes a patir per tal de guanyar-se un trocet de paradís en el més enllà? serà que el senyor Botín acabarà en la caldera d'en Pere Botero durant tota l'eternitat? quan arribarà el dia en que els justos heretin la terra?

Curiosament, aquesta tarda no hem vist cap capellà que respongués preguntes, ni acceptés donar l'extremaució a l'esperança de justícia terrenal.