dimecres, 15 de juny del 2011

Els professionals de la violència.

Qui són els violents? No hi ha cap manera més fàcil de desprestigiar un moviment que fent que sigui violent. I això, per als Mossos, és ben fàcil amb els secretas infiltrats. Diversos indignats denuncien que els autors de les pintades amb esprai, que després van ser "retinguts" pels mateixos indignats perquè la policia els detingués (la qual es va limitar a registrar-los, que estrany...), eren Mossos infiltrats. Com és que els parlamentaris han entrat a peu amb tan sols dos o tres Mossos protegint-los? Per deixar que els violents o els infiltrats poguessin agredir-los, i així deslegitimitar la protesta que, recordem, va ser convocada com a pacífica i així ha estat excepte per una minoria que és la que ha sortit a totes els TV.

ATENCIÓ: MIREU AQUESTs VÍDEOs!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZTONyRPId-U

http://www.youtube.com/watch?v=LIIEmhTdOPE&NR=1

Veureu qui són realment els violents!!!

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid28066806001?bckey=AQ~~,AAAAAHElSxs~,m-RjSny18hDeKSaEWdJWHV3zyrQPcRUB&bctid=993691557001

També és interessant llegir aquest article:Estrategias del poder para desprestigiar movimientos sociales: el caso #parlamentcamp Més informació a:

https://www.facebook.com/Acampadabcn?sk=wall
https://acampadabcn.wordpress.com/
https://twitter.com/#!/acampadabcn
https://twitter.com/#!/search/%40parlamentcamp