dimecres, 15 de juny del 2011

Parlamentaris catalans, víctimes de despietades agressions verbals.


Els directament responsables de la violència econòmica que patim milions de catalans, avui han estat agredits verbalment al intentar accedir als seus llocs de treball. Milers de joves sense futur, "danys colaterals" condemnats a l'atur o la immigració pel sistema, s'han amalgamat amb afectats per l'estafa immobiliària i antisistemes diversos per encerclar el parc de la ciutadella.

Més d'un exaltat ha portat a la pràctica la consigna d'escupir damunt la calba dels cretins, i fins i tot, algun parlamentari denuncia que li han robat la cartera quan, gallardament, pretenien travessar xino-xano la concentració d'indignats. La Marina Geli ha necessitat la protecció del servei d'ordre dels manifestants per garantir que, acostumada al cotxe oficial i davant el repte de caminar ella soleta entre tanta gent, no trencaria un tacó de les sabates i ensopegués i prengués mal.

La fúria sonora ha colpejat amb vehemència els sensibles timpans de ses senyories. Impetuoses escridassades ultratjaven la pau social i furioses consignes han arribat a provocar una lleugera lipotímia a una diputada que passava per allà. Altres representants de la sobirania democràtica s'han hagut d'atapeir dins les furgonetes d'antiabalots, com minibusos en hora punta, per complir amb llur jornada laboral. L'antic mal nom d'aquests vehicles ( àlies tocineres) ens ha vingut altre volta al cap per no sabem ben bé per quin mecanisme del subconscient.

Però sens dubte, la imatge del dia ha sigut veure un grapat de parlamentaris catalans tancats en comissaria. Ha estat en la que la Guàrdia urbana te dins del parc de l'estació del Nort, i no en condicions d'acusats de res il·legal. Sembla que era la opció amb més garanties per salvaguardar llur integritat física, de l'atac d'indignació de gent sense miraments. Tampoc no sembla que els hagin tancat en cap cel.la, com si fossin els animalons del zoo que tenen per veïns, i que fins i tot han rebut alguna infusió de tila per pair un esmorzar tant mogut.

I és que els carrers de les nostra ciutat són cada vegada més insegurs i de vegades tempesteja a ple sol. Ja no són sols els turistes japonesos els que han de tenir ulls al clatell i protecció policial per transitar per la via pública!