dijous, 24 de novembre del 2011

Estan tapiant la ex-futura casa de les llengües.

Segons ens informa la tele de la nostra ciutat, per culpa de la crisi s'ha de tornar a veure que s'hi farà en can Ricart:

Veure vídeo

El dineral malaguanyat fins ara en un projecte-trampa, ha sortit de les butxaques del contribuent, sense que els polítics responsables dels plans urbanístics hagin de respondre davant de cap tribunal. Els cent milions d'Euros de la plusvàlua en la requalificació estiueixen indefinidament en algun paradís fiscal, mentre els 250 llocs de treball són història passada des de 2005. La dotzena d'espais de creació artística que s'hi aixoplugaven, se'ls endugué la tempesta especulativa i la pedregada immobiliària.

Us deixem amb una imatge del recinte en 1922, per recordar una part del nostre patrimoni arquitectònicque el 22@ ens ha enderrocat.

2 comentaris:

Marc Nebot ha dit...

És indignant però no ens podem donar per vençuts. Dissabte 3 de Desembre acosteu-vos a Can Batlló per debatre sobre Arquitectura i Autogestió.
S'ha d'apostar per l'urbanisme participatiu!!! Vindrà el Santiago Cirugeda, el David Juárez (Straddle 3) i LaCol a donar la seva opinió!

Marc N.

Rafael del Barco Carreras ha dit...

Amigo Juan te felicito por tu opción de vivir en la Anoia... respirarás mejor... y no me refiero al aire de los pulmones.

Supongo que no dejarás SALVEM CAN RICART... es "diferente" y me gusta...

Rafael del Barco