dimecres, 12 de desembre de 2012

A tres dies del 20 aniversari d'un assassinat impune!

El proper Dissabte 15 de Desembre farà 20 anys de l'assassinat de Pedro Alvarez La carpeta de l'expedient es va "traspapelar" quan el principal sospitós era un policia nacional. Encara és hora de que hi hagi algun judici al respecte!!!!

Ni la classe política del principat ni els seus periodistes-tertulians de capçalera, no s'han enrecordat gaire del tema, amb l'honrosa excepció del documental "Flors per al Pedro" que us recomanem molt mirar.
 En Juanjo, pare d'en Pedro i,( entre altres militàncies), soci de l'A.V, de can Ricart, juntament amb la seva companya i mare de un fill al que li rebentaren la vida d'un tret al cap, protagonitzen aquest emotiu treball carregat de sentiment i de poesia que arriba a l'ànima de qualsevol que el vegi. Si us fixeu en els comentaris, el primer és el de un policia que dona el seu nª de placa i tot. Gairebé ens entendreix la seva "solidaritat" amb els pares del mort.

Tant el matrimoni Alvarez com la majoria de policies nacionals de Barcelona viuen en el barri de la Verneda i acaben per coincidir en la cua de la fleca i en la parada de l'autobús. Els còmplices per encobtiment de l'assassí comparteixen espai públic a diari amb ells. Davant de la seva "solidaritat" hipòcrita ens venen al cap les paraules de Wiliam Burroughs que adjuntem al costat.

Totes les flors per al Pedro, ni una sola flor per a cap uniformat!