divendres, 14 de desembre del 2012

Quan el mal gust caldria tipificar-lo com a delicte.

En el barri del Poblenou tenim construccions poc agraciades, gratacels horribles, i una nova categoria encara pitjor: L'estirabot esperpèntic que des de l'ajuntafems barceloní ens han aixecat damunt les runes de Can Ricart. És més lleig que pegar-li una pallissa a un pare, amb un mitjó suat, a les tres de la matinada del dia de sant Josep!
  No ens referim a la casa de les llengües, no, doncs el megalomano-projecte de la Benedeta-tripartit, després de malbaratar milions d'Euros del diner públic, no s'acabarà mai de perpetrar. Estem parlant del bunyol gris amb aspecte de taud vertical, situat en el carrer Bolívia cantonada amb Espronceda.
Diuen alguns rumors que son habitatges municipals per famílies amb risc d'exclusió social i tal, però mai cap cartell explicatiu ens ha informat ni de l'empresa constructora, ni de la finalitat a que se destinaria lo construït.
Les teories basades en l'aparença externa de l'edifici asseguren que tamany atemptat paisatgístic sols es justifica com hotel-balneari per vampirs-turistes aterrats en vols nocturns directament de Transilvània! La fama de deixar-se xuclar la sang sense alterar-se gaire dels habitants de les rodalies faria d'efecte crida i tindria molt més èxit que el veí hotel Me.
Sigui destinat al que sigui, el que és evident al contemplar aquest nyap de color cendra, és que cal revisar de forma urgent el codi penal i exigir penes de presó pels responsables de ferir-nos l'esguard de una forma tant escandalosa.Pensar que varen enderrocar un patrimoni arquitectònic únic en Europa (i catalogat com a pseudo-bé cultural d'interès nacional) per empastifar-nos el skyline urbà amb aquest mamotret cagallonífer, on els excrements de gavina passaran camufladament inadvertits com a "elements decoratius" de la façana, fa venir mal de ventre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TERRORISME URBANISTIC!

POBLENOU.ORG ha dit...

la zona està qualificada de 22@HS; que vol dir habitatge de protecció oficial...