dimecres, 16 de març del 2016

Ja fa 10 anys d'A.V. de Can Ricart.

A finals d'aquest mes, farà 10 anys que ens legalitzaren oficialment. Dos lustres defensant l'únic bé cultural d'interès nacional de tot el districte X, sense demanar ni un sol cèntim de subvenció. Hem denunciant l'especulació urbanística i la corrupció dels polítics que inflaren la bombolla immobiliària, mossegant la ma que peixa altres entitats "silencioses" a l'hora de reclamar responsabilitats.

Durant aquest temps, També hem pagat (amb els nostres impostos) el sou a dotzenes de consellers i regidors dels diferents partits amb representació al consistori. Però ells, enlloc de fer la feina de mirar pel bé comú, han girat l'esguard cap un altre banda o han participat directament de l'estafa del 22@.

I tot sembla indicar que no ens deixaran "jubilar-nos" tranquil·lament amb un barri endreçat i solidari, just i sostenible. Caldrà seguir en la trinxera dels inconformes alguns anys més ....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es tracta d'anar entrellaçant les trinxeres a fi d'enfonsar algun dia aquesta gentussa manaire-professional ocupa Ajuntaments i Generalitats, els usurers, els capellans, etc... tanta merda similar.