dijous, 16 d’octubre de 2008

V I D E O

Juanito Sauron o el pastor d'ovelles descarriades:

L'actual conseller d'interior , "er neng de la catxiporra", va estrenar-se en el càrrec encerclant en un setge a fam i sed als artistes de circ de La Makabra que intentaven tornar a la vida les naus industrials abandonades de can Ricart. Més de 100 antiavalots no tingueren millor feina durant aquell cap de setmana que violentar els drets fonamentals de veïns i passavolants. Fins a mitja dotzena d'aquests "servidors públics" es desplegaren davant la porteria del Sr Joan Marca, president de l'AAVV de can Ricart i solidari amb l'okupació. Durant dos dies identificaren i escorcollaren a tothom i totdon que volgués entrar en la finca.
Repressió, però "de bon rotllo",
segons paraules del jefe dels moSSos.

I es coneix que li va agafar el gust, a això de pastorejar ovelles esgarriades del lluminós camí del sistema. El vídeo següent ho demostra:"BCN 12 d'octubre res a celebrar!"


(La manifestació contra la festa NACIoanal-espaniola surt de la plaça de Sants i és atacada per la policia de la generalitat, quedant encerclada pels antidisturbis durant més de dues hores.)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Us felicito pel video, i encara que no soc leninista : LA VERITAT ÉS SEMPRE REVOLUCIONÀRIA!!!

Joan Marca ha dit...

Bona feina