dissabte, 7 de març del 2009

La Teixidora continua al barri.

El desallotjament d’ara fa un mes del centre social okupat autogestionat La Teixidora, del antic edifici dels Federals (al c/Marià Aguiló nº 35), va tornar a evidenciar quina utilitat social tenen els gossos d’en Sauron. Però la política repressora del teixit associatiu de Poblenou, protagonitzada pel tripartit, no ha tingut l’efecte que volien aconseguir.

Encara que de moment, no hi ha un espai físic on ubicar el C.S.O.A. , La Teixidora continua entre nosaltres. I no tant sols hi és en el record de les activitats desenvolupades durant tot l’any passat. Divendres 27-2-2009 varem concelebrar un sopar de germanor, amb més de 100 persones assegudes a taula, que demostra que la lluita continua.
Podria ser l’últim sopar abans de la resurrecció? L’esperit de la Teixi tornarà a materialitzar-se entre nosaltres? Diferents senyals dels Deus així ens ho indiquen: En aquest “sant sopar” de divendres no van faltar ni el pa, ni el vi, ni algun que altre Judes infiltrat ( dels que accepten ordinadors obsequi de les industries de la guerra, valorats en 30 monedes, i dels que encobreixen estafes com la comesa contra la companyia ciutadana Can Ricart mentre que reparteixen petons falsament fraternals).
Però malgrat els traïdors quintacolumnistes d’Iniciativa, estem convençuts de que és qüestió de temps que La Teixi torni amb renovades forces, potser ocupant algun dels gratacels amb que el 22@ ens ha enfosquit l’horitzó del nostre estimat barri. Preguem perquè la tornada “mesiànica” sigui el més aviat possible. QUE L’ESPERIT DE LA TEIXI ESCOLTI LES NOSTRES PREGÀRIES!!!.