dimarts, 31 de març del 2009

Saura promet més violència en el futur.


Saura ha llegit en la compareixença d'avui al Parlament, com un lloro, l'informe policial. Lluny de dimitir com hauria d'haver fet des d'un principi, promet més mà dura contra els manifestants "violents" i integrar més robocops al cos d'antiavalots.

Aquest informe policial evidentment passa per alt que en el moment de la primera càrrega contra els estudiants desallotjats de la universitat, aquests no tallaven la totalitat de la Gran via, només estaven asseguts en un dels vials que solament afectava la circulació d'autobusos. Segons Saura aquest era motiu suficient per desfermar la violència.
També menteix quan diu que hi van haver més de dos intents d'entrar a la universitat, ja que només hi va haver un d'intent.
Menteix ell i la seva policia quan diuen que els estudiants tiraven objectes als robocops abans de la brutal càrrega. Hauríem de revisar les imatges de video penjades a internet: Gent esgrimint llibres fent una sentada pacífica malgrat haver sofert poc temps abans la humiliació i la força dins de la universitat en el transcurs del desallotjament.

Saura ha tornat ha demostrar ser un ninot en mans d'aquesta policia malalta de violència. Tots els atacs contra estudiants, vianants i periodistes van ser efectuats de manera deliberada, no fruït de la provocació com ells diuen dels manifestants "violents".
Durant la repressió del dia 18 la única violència que hi va haver va ser la emprada per la policia de la Generalitat amb una finalitat encara no revelada.
Va ser anecdòtic la resposta de valentia dels estudiants en alguns moments molt concrets al llarg del dia, quan empraren mètodes de repulsió o de defensa contra l'atac brutal dels uniformats. Mètodes de defensa son creuar containers per frenar l'embestida policial i donar-te temps a fugir. Mètodes de defensa son emprar pancartes revestides amb roba per frenar els cops de la policia. Mètodes com molt bé mostren les imatges, son les de utilitzar si s'escau les banderes com a defensa, encara que si bé resulta de poca utilitat sí que n'és molt atractiva visualment i significativa en el cas de les estelades. Val a dir que aquest mètode s'emprà una vegada, només quan els professionals de la violència tractaren de barrar el pas a milers de manifestants que pretenien fer-se sentir a la Plaça (pública) de st. Jaume. S'emprà sols en aquell moment desprès que la policia havent-los barrat el pas tambè per les Rambles, aturà a cops l'encapçalament de la manifestació.
Mètodes de defensa son les de resistir estoicament cops de porra per tot el cos per tal de defensar el dret de manifestació. En cap moment es van veure pals de ferro o punys americans tal com diuen aquest polítics i els seus mitjans de desinformació de masses. Sí que vam veure escuts, porres, escopetes i pistoles en mans d'una minoria violenta que curiosament paguem entre tots.

Saura i els altres, tots a una, tots fent el pallasso en el Parlament, defenent a ultrança els mètodes de la dictadura.

Polítics, ni us volem, ni us necessitem!