divendres, 30 de novembre del 2012

Torna la Muestra Marrana a Can Ricart, i ja en van 5!

Aquest divendres al vespre ha començat en la nau polivalent d'Hangar la 5ª Muestra Marrana. L'encontre és una trobada anual plena de post-porno, transmasculinitats, ciborgs, sexualitats en la tercera fase i d'altres animalons de similar pelatge.

Vídeos, películes, curts, xerrades, performances, exposicions i un públic d'allò més agradable de conversar, han amanit de sal i pebre una inauguració que qualifiquem com a força prometedora. La resta de la vetllada hem fet "bondat de la bona" escribint aquest article i ja no podem donar fe de lo que hagi succeït  :-)

Afortunadament per a totes, les sexualitats no convencionals tenen molt que oferir i ensenyar-nos a l'hora de trencar determinats clitxés i obrir tantes mentalitats tancades per massa segles de pesat patriarcat.

L'expresivitat artística dels col.lectius històricament marginats són  una de llurs vàlvules d'alliberament més creatives i una font contínua de riquesa i diversitat cultural per aquesta societat en la que vivim (i que malahoradament els continua reprimint)

L'esdeveniment s'allarga i es manté increxendo fins a la cloenda de Diumenge per la nit. Podeu llegir la resta de la interesant programació, plena de sorpreses, en l'adreça

http://muestramarrana.org/ .

Nosaltres jutjant per aquest primer tast, assegurem que la cosa paga la pena. A més a més, es menja bé i barat, tenen birres a preus populars i merxendaising vacilon per un tub: No us ho perdeu!